Read Time:22 Second

Deze week: iets anders dan normaal. Onze trouwe gastschrijver Sacha, die je misschien nog wel kent van dit stuk over het Leger des Heils in Utrecht, is namelijk fan van egels. Vandaar dat zij voor deze zondag besloot ons allen iets te leren over dit stekelige beestje. Bij deze dus Sacha haar presentatie over het doen en laten en de bescherming van de Egel. It will bring you back naar basisschool-spreekbeurt-tijden. Enjoy.

Happy
Happy
67 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Anouks favoriete herfstfilms
Next post Bestuursblog #64
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!