Read Time:3 Minute, 31 Second

Alle gekte op een stokje 

Na een succesvolle eerste twee maanden zijn we bijna alweer in November. Ik denk nog steeds af en toe aan het introkamp en de KOW, en hoe het aan de ene kant als vorige week voelt, en aan de andere kant als vorig jaar. Ook oktober, waarin we een nieuwe secretaris hebben gekozen en de halfjaarlijkse afrekenings-ALV hebben gehad, is voorbij gevlogen. Het voelt dan ook gek om vandaag, exact drie weken later, wéér een ALV te hebben. Ik heb er ENORM veel zin in, want volgens mij is dit jaarlijks altijd de drukst bezochte. 

Afgelopen weekend hebben we het commissiekiesweekend gehad, waarin we iedereen hebben ingedeeld bij een van diens voorkeurscommissies. Wij vertrokken vrijdag dan ook naar Amsterdam, naar Finnian’s moeder, om daar het weekend door te brengen. Ik weet niet waarom we dachten dat het een goed idee was, maar vrijdag zijn we lekker gaan feesten. Het was natuurlijk ADE, en in Noord op de Werf werd Into the Woods gehouden. We waren in totaal met z’n 8en gegaan, en we hebben van 15:00 tot 23:00 heerlijk lopen rammen ;). 

Toen we ongeveer 02:00 ’s nachts, of eigenlijk ’s morgens, thuiskwamen, spraken we snel af hoe vroeg we boodschappen gingen doen voor het ontbijt, omdat we zo snel mogelijk moesten beginnen met het hele commissie-indeel-proces. We stonden netjes om 09:00 op, 10:00 gedoucht, en gingen op stap naar de AH. Een goeie 4 uur later begonnen wij met het indelen. 

Dit weekend heb ik een groot verschil tussen kernfuncties en commissarissen gezien. 

Het moment dat wij begonnen met indelen, vlogen Jikke en Finnian erdoor heen. Met hun inzicht hadden ze de eerste commissies binnen enkele minuten al rond, terwijl Tijmen, Tijn en ik ze probeerden bij te houden. Aan de andere kant hebben Tijmen, Tijn en ik ons inzicht laten zien op Into the Woods! Ervaren ravers zijn namelijk even waardevol voor een goed functionerend bestuur. 

Na een totaal van 12 uur, waren we eindelijk klaar met de dag. Wederom om 02:00 legden we al het werk neer, en gingen we een uurtje later slapen, want om 09:00 ging de wekker alweer. 

De volgende ochtend sloot Gijs gezellig aan en zijn we om 10:00 begonnen met de eerste mensen bellen voor de commissie-indelingen. Het was echt een ride! Mensen waren zo enthousiast over de telefoon en dat was denk ik wel het leukste aan het hele weekend. Je ziet nieuwe vriendengroepen ontstaan, die misschien wel de basis gaan vormen voor een hele leuke studententijd! 

Na een hele dag puzzelen, hebben we Finnian’s huis schoon gemaakt, en hebben we wat grapjes uitgehaald met Gijs. De man is denk ik nu al klaar met zijn toekomstige bestuursfunctie. Daarover gesproken! Kom vandaag naar de ALV, want onze lieve Joey komt afscheid nemen, en onze lieve Gijs zal ingeslagen worden! 

Al met al was het een van de drukste weekenden die wij als bestuur waarschijnlijk zullen hebben dit jaar, maar we hebben enorm veel gelachen! Ik kan niet wachten om te zien hoe de commissies dit jaar zullen zijn als vrienden, en wat voor leuke dingen ze gaan organiseren en meemaken. 

Waarschijnlijk is dit blog nog saai kort, dus hier komt lieve Gijs met een persoonlijk bericht: 

De dagen worden duisterder, net zoals mijn gevoelens tegenover de mensen om mij heen. De leegte neemt het over van het licht en ik voel de stemmen luider worden. ‘Alzides!’; schreeuwen ze. Het laat me koud. Op een dag zullen ze de toorn van mijn wraak voelen. Voor nu plot ik op de ondergang van hen die mij tegenzitten. Wacht maar af…

Ik vond dit niet echt een leuk einde voor de bestuursblog, dus hier komt de beste schrijver van ons bestuur om een leuke afsluiter te typen: 

Mocht je, net als Gijs, de dag vandaag niet helemaal voelen, bedenk dan dat de dag die je morgen gaat beleven als geen ander gaat zijn. Gisteren is alweer verleden tijd en de dag vandaag is zo alweer voorbij.

Dikke dikke kus! 

Rekha, Gijs en Tijmen (en Marguerite die de titel heeft verzonnen) 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post De egel
Next post Bestuursblog #65
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!