Over ons

Wij? Wij zijn KLASsepost, dé journalistieke commissie van Atlas. Wees welkom op deze site, de site waar Atlassers hun ideeën kunnen delen, omgezet in een stuk tekst, een fotoreportage of iets anders.

Maar nu eerst: wie zijn wij eigenlijk? We geven jullie een kleine voorstelronde.

Anouk

Waar Anouk vorig jaar begon als penningmeester en ze er na een paar maanden ook de functie van voorzitter bijkreeg, houd ze het dit jaar wat rustiger. Ze heeft er heel veel zin in om dit commissiejaar de website compleet in de spotlight te zetten en deze de aandacht te geven die het verdient. Daarnaast zal ze zich dit jaar gaan focussen op vormgeving, iets waar ze tot nu toe nog totaal niet mee in aanraking ben gekomen. Spannend dus, maar ook ontzettend leuk! Anouk heeft ontzettend veel zin in aankomend jaar en alle nieuwe ervaringen, mensen en momenten die het jaar met zich mee zal brengen!

Vera

Als de enige echte vice-voorzitter en website-coördinator van KLASsepost zal Vera zich dit jaar bezighouden met het regelen van allerlei zaken rondom onze prachtige website. Zoals het een echt KLASsepost-lid betaamd, houdt Vera van schrijven en van het lezen van de schrijfsels van anderen: haar boekenkast staat vol met prachtige boeken, waarvan op de één of andere manier toch altijd de helft ongelezen blijft. Op een regenachtige zondag is Vera geregeld te vinden achter een naaimachine, of slingerend aan een trapeze in het circus. Ze hoopt dit jaar mooie dingen te gaan schrijven, en andere Atlassers te inspireren om hetzelfde te doen.

Mirte

Mirte is als eerstejaars LASser de secretaris van KLASsepost dit jaar. Dankzij haar lichte perfectionisme zal ze ervoor zorgen dat de notulen tot in de puntjes verzorgd zijn. Haar vaak irritant genoemde neiging om mensen te verbeteren met taalfouten zal ze bij deze commissie positief in kunnen zetten. Met hobby’s als schrijven, Engelse boeken lezen en poëzie zit ze zeker op haar plek bij KLASsepost dit jaar. Ze heeft veel zin in dit commissiejaar en om haar creaties met jullie te delen!

Yashwanti

Yashwanti zal als derdejaars LASser met veel plezier de functie van PR vervullen binnen KLASsepost. Tevens zal ze zich bezig houden met het organiseren van activiteiten, de invulling van het jaarboek en kunnen jullie van haar artikelen en columns verwachten. Voor iemand die ieder jaar een nieuwe boekenkast moet kopen voor de meest uiteenlopende boeken en meer dan dan drie verschillende krantenabonnement heeft, kijkt ze er naar uit om mooie schrijfsels te mogen maken, lezen en delen. 

Daisy

Ook Daisy is eerstejaars LASser en dit jaar de penningmeester van KLASsepost. Daarnaast zal ze ook bezig gaan met de vormgeving. Ze vindt het leuk om te schrijven, boeken te lezen en creatief bezig te zijn in het algemeen. Al die creativiteit hoopt ze dit jaar bij KLASsepost in te kunnen zetten. Daisy kijkt uit naar dit commissiejaar en het schrijven van leuke stukken.

Justin

En dan, last but not least: Justin. Justin is 2e jaars LASser en zal dit jaar de functie van algemeen lid gaan vervullen met veel plezier en toewijding. In zijn vrije tijd schrijft hij regelmatig (zowel fictieve verhalen, gedichten en columns als korte essays over belangrijke onderwerpen). Hij heeft er zin in, en kijkend naar deze geweldige commissie wordt het een fantastisch jaar!

Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!