Read Time:30 Second

Door Hendrik Vlug

Trein

langzaam verschijnt de trein in het zicht.

steeds sneller en sneller,

zijn metalen gezicht,

twee stoïcijnse lampen van voren,

die door de tunnels en duisternis boren.

Op het perron sta ik, en voel daar de macht,

ik voel mijn hart kloppen. Ik sta, ik wacht

Een stap naar voren en dan neemt hij me mee,

een wereld van leegte,

ik schuifel gedwee,

en voel dan de wind van de trein op mijn huid.

uit is het dromen, de trein raast voorbij

ik huiver, en voeg mij dan aan bij de rij,

Mistig en vaal, naar Utrecht centraal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post De zon
Next post Goud
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!