Read Time:32 Second

Door Marisol Verrips

De wereld begint bij jou

Kijk me aan en ik zie de hele horizon

Raak me aan en ik voel

De klif erachter

Je hebt de zon in je handen

En alle sterren

Hebben zich verzameld in je ogen

De warmte in mijn hart gelijk aan het vuur

Diep in de aarde

Het gevoel van alle rivieren, de zee, al het

Water dat in een keer

Over me heen spoelt

Als je dichtbij komt

De lucht die over is

De enige 

Verdwijnt als je me vastpakt

Neem me omhoog

Hoog, hoger, hoger

Tot ik de grond raak

De wereld eindigt bij jou

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post (Op)nieuw begin(nen)
Next post De zon
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!