Read Time:58 Second

De regen valt met bakken uit de lucht en de temperaturen beginnen nu toch echt te dalen. Daarom presenteer ik vandaag mijn favoriete herfstfilms! Pak een dekentje, nestel je in op de bank en veel kijkplezier!

  • Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Deze film is in principe gemaakt om een plot hole in de originele Star Wars saga op te vullen. Naar mijn mening is het de beste film van de hele franchise. Het is geen opvullertje, het is een tragisch liefdesverhaal.

  • The Princess Bride (1987)

De allerbeste film ooit gemaakt. Ik kan er niks anders over zeggen. Het heeft alles wat je herfst-hartje begeert: fencing, fighting, torture, revenge, giants, monsters, chases, escapes, true love, miracles…

  • Stardust (2007)

Heel schattig fantasy liefdesverhaal wat zich afspeelt in een magische sprookjeswereld. Je zal gegarandeerd een traantje weg moeten pinken.

  • Pride & Prejudice (2005)

Om bij weg te zwijmelen. De settings, de jurken, en de muziek!! Daarnaast is Groombridge Place mijn ultieme droomhuis. En als we het dan toch over period pieces hebben, is Little Women uit 2019 ook een op en top herfst film!

  • Notting Hill (1999)

Moet ik hier nog iets over zeggen?

About Post Author

Anouk Boot

Mijn interesses liggen op dit moment voornamelijk bij (het reviewen van) documentaires, films en boeken. Enkele thema’s die ik het leukst vind zijn duurzaamheid, sociale ongelijkheid, gedrag, en de natuur. Daarnaast lees ik het liefst fictie en dan vooral fantasy en sci-fi.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Stop de verslaving, start de vooruitgang
Next post De egel
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!