Read Time:1 Minute, 47 Second

Door: Nicole

Hier een aantal van mijn algemene favorieten, en dan heb ik het vooral over favorieten die mij door een rotdagje helpen en me altijd weer opvrolijken.

Serie:
Mijn favoriete comfort-serie is Gilmore Girls. Moeder en dochter die eerder beste vriendinnen zijn dan moeder en dochter; om het zo kort mogelijk te beschrijven. In het mega gezellige dorpje Stars Hollow dealen ze met familie, liefde en vriendschappen, terwijl je elke paar seconden wordt bekogeld met een pop culture reference. Het is gewoon een hele wholesome serie die je gegarandeerd een glimlach bezorgt. Natuurlijk is er ook het extreem vermakelijke eeuwigdurende debat over met wie Rory had moeten eindigen in de serie: team Dean, Jess of Logan? #teamJess hier!

Film:
Noem me gek, maar als ik me rot of verdrietig voel is Titanic de standaard film die ik erbij pak en het is zeker weten mijn meest bekeken dvd in de la. Kijk, zij hebben het veel erger, denk je dan. Tja, alles is relatief hé. Soms is een potje janken ook gewoon heel gezond en voel je je daarna een stuk beter. Daarnaast is young Leonardo diCaprio ook het ultieme stuk eye candy, daar wordt iedereen wel weer vrolijk van!

App:
Perfect voor studenten die graag wat geld besparen, maar wel leuke dingetjes willen doen is SocialDeal. Hoe het precies in elkaar zit weet ik niet, maar deze app zit vol met hoge kortingen op allerlei restaurants, uitjes, overnachtingen, cursussen en meer. Ik heb er nu al meerdere keren gebruik van gemaakt en de app is betrouwbaar; lees voor de zekerheid toch altijd even de kleine lettertjes door voor je iets koopt.

YouTube kanaal:
Psych2go op YouTube is een echte aanrader! Dit kanaal is opgericht om psychologie voor iedereen beschikbaar te maken. In korte video’s leggen ze allerlei psychologische verschijnselen, mentale ziektes en trucjes uit. Hier komen nog hele schattige animaties en een mega rustgevende stem bij. Je kan de video’s gebruiken om jezelf of een ander beter te begrijpen.

Snack:

Hier dan nog mijn favoriete smoothie recept, lekker gezond:

  • 1 banaan
  • (amandel)melk
  • Lepeltje havermout
  • Chia zaad/lijnzaad
  • Honing
  • Kaneel
  • Lepeltje pindakaas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Eersteklas klassenkapitalisme 
Next post Eenzaam of alleen?
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!