Read Time:58 Second

Fruit-pizza (geloof me nou maar: het is écht lekker)

Door: Dhyana van Schie

Het is zo onderhand onderdeel geworden van mijn identiteit: ‘fruit-pizza’. Wanneer je bevriend raakt met mij komt er altijd een moment dat je erachter komt dat fruit-pizza behoort tot mijn favoriete gerechten. Héérlijk die pizza, en héérlijk die reacties van mensen wanneer ze dit voor het eerst horen. 

Vol afgunst! Maar wanneer ik dit recept maak, zijn mensen eigenlijk altijd blij verrast.
Wanneer we iets niet kennen keuren we het vaak in eerste instantie af. De uitspraak: ‘Wat de boer niet kent, dat vreet ie niet,’ is wel toepasselijk. Maar ‘Het leven begint buiten je comfortzone’, ook. Dus, verbreed je horizon en probeer dit eens 😊 

Ingrediënten:

 • Pizzabodem
 • Tomatensaus
 • Ananas (uit blik of vers) 
 • Verse kiwi 
 • Banaan 
 • Geraspte kaas 
 • Evt. wat Italiaanse kruiden

Beleg de pizza zoals je dat bij een pizza doet: 

 1. Eerst de tomatensaus 
 2. Dan de kiwi in plakjes/stukjes, plakjes ananas en plakjes banaan
 3. Als laatst de kaas en kruiden
 4. Hoppakee de oven in! 

Genieten maar! Laat me weten wat je ervan vond 😊 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Atlas in het Wild!
Next post Influencers, FOMO en fraude
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!