Read Time:1 Minute, 48 Second

Aan mij de eer om de eerste bestuursblog van het collegejaar te schrijven! Als jullie mij een beetje kennen, weten jullie dat ik altijd enorm veel te vertellen heb. Daar kom ik bij mijn struggle voor dit blog: waar in godsnaam zal ik deze keer over vertellen? Terwijl ik deze zin schrijf heb ik al 15 dingen bedacht, dus ga ik maar een kort verhaaltje schrijven waarin ik hopelijk zoveel mogelijk leuks dek :). Ik heb wellicht ook een beetje gespiekt bij de vorige bestuursblogs (neem een kijkje bij die van Tijn en Tijmen). 

Als eerst was juni, onze eerste maand als bestuur, echt bomvol geluk en gelach! Ik heb enorm genoten van de tijd die ik toen al mocht spenderen met mijn lieve bestuursgenoten, en werd alleen maar meer hyped voor het nieuwe collegejaar (shoutout naar lief 19). Het was natuurlijk ook ENORM spannend, maar door iedereens lieve woorden kon ik alleen maar optimistisch zijn!  

Na die intense maand had ik dan ook wel echt behoefte aan een zonnige pauze. 

In de zomer heb ik echt gechild alsof er geen morgen bestond! Ik heb veel vrienden gezien en ben mijn ouders wezen opzoeken in het zonnige (maar deze zomer vooral regenachtige) zuiden. Het leukste gedeelte van mijn vakantie, was echter mijn België-tripje met mijn lieve vriend (shoutout naar Mart). 

Na de vakantie was het dan tijd voor ons langverwachte introkamp, met aansluitend de kickoff-week en ik kon me geen beter begin van het collegejaar voorstellen! We hebben talloze nieuwe eerstejaarsstudenten waarvan ik weet dat ze Atlas een nog mooiere plek gaan maken. 

Ergens is het bitterzoet, want voor het eerst in twee jaar zeg ik gedag tegen mijn geliefde introcommissie <3.

Al met al waren de afgelopen maanden explosief, maar de energie die eruit komt, gebruiken we om nieuwe ervaringen met een lach te benaderen! 

Dit jaar is net begonnen, maar rust alsjeblieft goed uit zodat je niet over 3 weken al een burn-out hebt. 

Als je nu nog aan het lezen bent, shoutout naar jou, ik hoop het beste voor je, je familie en vrienden. 

Kus! 

Door: Rekha

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Atlas de Vereniging
Next post Gedichtenreeks theothersleepingbeauty X KLASsepost: I
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!