Read Time:34 Second

Lieve mensen,

Binnenkort publiceer ik in samenwerking met ILFU een dichtbundel waar ik aan heb mee mogen werken tijdens een cursus poëzie schrijven met Utrechtste stadsdichter Ingmar Heytze.

Sinds een jaar schrijf en perform ik poëzie waarin ik vertel over mijn ervaringen, relaties, filosofie over het leven en thema’s als ‘missen’ en ‘dankbaarheid’, die ik in de cursus en verloop van tijd heb geschreven.

In aanloop daar naartoe wil ik graag een aantal van mijn lievelingsgedichten met jullie delen.

Dit eerste gedicht heb ik geschreven na een droom over een bijzonder iemand. Het was een mooie beschrijving van mijn gevoelens, het moment, en hoe woorden een beeld kunnen inkleuren als een wegwerpfoto.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Bestuursblog #61
Next post De kracht van de natuur
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!