Read Time:1 Minute, 39 Second

Iets wat jullie misschien niet over mij weten, is dat ik soms gedichten schrijf. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om wat van mijn gedichten en het verhaal erachter hier te delen. Dus hierbij: twee gedichten!

Writing sucks, you should try it

Why make this my hobby?

Why spend two hours

Trying to choose

Two words

When I can’t retrace my steps

When my path blurs

A beginning or an end

Always a blank page

What carried me here again?

What keeps my expectations

Unaffected by reality

Unconditional

How else would I continue though?

How else to capture

Smudged makeup and shame

Smoothed over by cameras

Where will I put these thoughts

Where will they live

If I can’t tuck them away

If not in words

So I keep writing shitty poetry

One day it will start being good

Or maybe I’ll stop being bad

Dit gedicht schreef ik in een periode waarin het niet zo goed ging met mij emotioneel. Ik had besloten om weer te beginnen met dichten na een tijd dat niet te hebben gedaan. Om mijn gevoelens uit te drukken, maar ik was ook bang dat ik niet goed was in het dichten.

Love as a caged bird

I felt it flapping in my chest

Restless and encaged

Now it doesn’t let me rest

But it doesn’t feel so strange

Well, I know where this leads

Claws coming out of my heart

My blood is made of ferrofluid

But I wasn’t calm at the start

Acrylic nails, spider legs

Let me crawl through your hair

Love, why so scared?

I thought you said you always came prepared

Dit gedicht was geïnspireerd door een meisje dat ik niet zo heel goed kende, waar ik vrienden mee wilde zijn, maar niet zo goed wist hoe dat zou moeten. Ze had lange nagels, en toen we een keer op een feest aan het praten waren, raakte ze mijn haar aan.

About Post Author

Chiara Merrill

Mijn interesses liggen vaak in veel verschillende hoeken en ik schrijf graag over wat dan ook mij op het moment interesseert. Ik heb wel een aantal langdurige interesses, dus verwacht wat artikels te zien over de geschiedenis en wat reviews van boeken. Het liefst schrijf ik over onderwerpen waar je niet zo vaak bij stilstaat. Ik duik dan ook vaak diep in willekeurige onderwerpen die niet heel sterk aan elkaar verbonden zijn.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Bestuursblog #71
Next post Aan de kant, anders word je aangerand
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!