Read Time:51 Second

Nog een paar weekjes te gaan en dan hebben we eindelijk vakantie. Daarom deze zondag weer een boekentip. Beautiful world, where are you van Sally Rooney is een aanrader als je op zoek bent naar leuke boeken om in de vakantie te lezen. Het verhaal is niet al te ingewikkeld en de schrijfstijl leest makkelijk weg: een perfect dus boek voor een dagje aan het strand. 

Het boek gaat over Alice en Eileen, twee beste vriendinnen die elkaar ontmoet hebben tijdens hun studentenjaren. Alice is een succesvolle jonge schrijfster en Eileen werkt voor een magazine. In de lange e-mails die ze naar elkaar schrijven komen hun liefdesverhalen naar voren en hebben ze filosofische gesprekken over van alles. Op een gegeven moment komen de twee verhaallijnen samen en wordt je meegesleept in levendige dialogen. Rooney heeft een bijzondere schrijfstijl waar je van moet houden. Het boek heeft eenzelfde soort opzet als haar eerder geschreven boeken Normal People en Conversations with friends en is zeker een aanrader voor de liefhebbers hiervan. 

About Post Author

Mirte Dophemont

Mijn interesses liggen soms ver uit elkaar, maar mijn artikelen zullen vaak creatief zijn of over maatschappelijke thema's gaan. Naast schrijven hou ik ook veel boeken lezen, dus je zult regelmatig ook boekentips van mij tegenkomen.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Tante Klaas weet raad: “hoe switch je van hoofdrichting?”
Next post Bestuursblog #59
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!