Read Time:29 Second

Deze zondag een boekentip: de Monk & Robot duologie van Becky Chambers. Deze twee stonden al best lang op mijn lijstje. Uiteindelijk heb ik eind maart de knoop doorgehakt en deze boekjes besteld.

Ik ga er niet veel woorden aan besteden, ik wil ook niet te veel weggeven, maar ga deze boeken lezen! Chambers schetst een prachtige, hoopvolle visie van een toekomst zonder massale automatisering. Een toekomst waarin de balans tussen mens en natuur voorop staat. Een verhaal over zelfontdekking en vriendschap. Deze boeken lezen voelt als het ontvangen van een warme knuffel.

Door: Anouk

About Post Author

Anouk Boot

Mijn interesses liggen op dit moment voornamelijk bij (het reviewen van) documentaires, films en boeken. Enkele thema’s die ik het leukst vind zijn duurzaamheid, sociale ongelijkheid, gedrag, en de natuur. Daarnaast lees ik het liefst fictie en dan vooral fantasy en sci-fi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Kleine verzameling van kleine gedichten
Next post Bestuursblog #55: Prestatiedrukte en lentekriebels
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!