Read Time:1 Minute, 23 Second

Spijt

Ik heb spijt

Niks voor mij

Maar ik voel het echt

Mijn gedachtes slaan op hol

Want waarom?

Heb ik spijt?

Nachtdier

Ik ben een nachtdier

Een insect

Ik voel me goed hier

Ben opgewekt 

Donker en rust

Tot de dageraad mij op mijn wangen kust

Een limerick

Er was eens een jongen in Utrecht,

Hij kende het centrum heel slecht,

Vlakbij de Dom,

Vond hij het maar stom,

“Hoezo zijn deze straten niet kaarsrecht?”

Nog een limerick

Dit is mijn favoriete limerick uit het repertoire van Johan Kampman, een grote bron van inspiratie.

Er was eens een man uit Kopaf,

Hij maakte zijn limericks nooit af,

Dat was irritant,

Discussie

Welles

Nietes

Welles

Nietes

Hier kan nog geen rechter over beslissen

Die kan alleen maar missen

Een soort penalty zonder bal

Klein

Ik ben misschien niet groot

Mijn hartje is ook klein

Drieluik:

De leer

Kunst

In de leer

Bij een kunstenaar

Die weet wat er moet

Hoe het gaat?

Ja best prima

Ik krijg goed les

En boek resultaat

De kunst

Mooi

En groot

En duur

En mooi

Een werk van klasse

Een werk van kunde

Mensen gaan smullen

Hoop ik dan

De les

De les

Vanaf proces

Tot aan de muur

Is wel wat zuur

Want ik had een angst

Voor slechte ontvangst

‘t Is wel uniek

Maar er was kritiek

Twee ton voor een Las Vegasiaanse poppenkast op de voorgevel van één van Utrechts meest gewaardeerde gebouwen, waarmee de historische waarde wordt aangetast en om nog maar te zwijgen over de lichtvervuiling ’s nachts

Elk nadeel heb z’n voordeel

De flat is niet langer het lelijkste aan de Neude

About Post Author

Justin Klein Tank

In mijn columns en artikelen kom je veelal politieke en maatschappelijke thema’s tegen die op het moment van uploaden zeer relevant zijn. Mijn interesses liggen dan ook in dit gebied. Ik volg het maatschappelijk debat op de voet en haal mijn informatie uit veel verschillende journalistieke en wetenschappelijke bronnen. Mijn stukken zijn een analyse van deze informatie, en dus een analyse van onze samenleving. Maar bovenal vind ik schrijven erg leuk om te doen.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post <strong>Beroemd of belangrijk – Hoe het serieuze nieuws wordt ‘weggezelligd’</strong>
Next post Monk & Robot – Becky Chambers
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!