Read Time:54 Second

Welkom in onze nieuwste rubriekTante Klaas! Bij Tante Klaas kan je al je zorgen, vragen en twijfels kwijt: Tante Klaas weet altijd raad.

Een belangrijk onderdeel van de LAS identiteit is je hoofdrichting. Misschien wel de meest standaard vraag als je een mede-LAS’er ontmoet: welke hoofdrichting doe jij? Een ander groot aspect van de LAS identiteit is het niet kunnen maken van keuzes. Combineer deze twee en vaak kom je dan op het volgende uit: hoe switch je van hoofdrichting?

In dit artikel zal tante Klaas je uitleggen wat je moet doen als je van hoofdrichting wilt wisselen. De allereerste stap is om maar weer in die telefoon te kruipen en voor de zoveelste keer de studieadviseurs te bellen (030 253 6285).

In principe staat hier duidelijk uitgelegd wat je moet doen; dus dit was het weer voor vandaag.

Het praktische onderdeel van van hoofdrichting switchen is dus niet zo moeilijk, maar aan de vraag hoe je een nieuwe hoofdrichting moet kiezen zal ik me maar niet wagen, dat weet ik zelf namelijk ook niet 🙁

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Dingen uit boeken: Als een dief op klaarlichte dag.
Next post Beautiful world where are you – Sally Rooney
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!