Read Time:1 Minute, 32 Second

Welkom in onze nieuwste rubriek, Tante Klaas! Bij Tante Klaas kan je al je zorgen, vragen en twijfels kwijt: Tante Klaas weet altijd raad. Deze week zal de alwetende tante de volgende lezersvraag beantwoorden:

L.*: hoe maak je een relatie uit zonder dat het fucking kut is?

Tante Klaas: Wat vervelend dat je niet uit je relatie hebt kunnen halen wat je misschien van te voren had gehoopt. Hoe moeilijk het ook is, het is belangrijk om er niet mee rond te blijven lopen, maar actie te ondernemen. Het allerbelangrijkste wat je in deze situatie kunt doen, is eerlijk zijn over hoe je je voelt. Probeer een open houding te creëren als je dit moeilijke gesprek aangaat. Daarnaast is het handig om van te voren duidelijk voor jezelf op papier te zetten wat je tegen gaat zeggen, in de vorm van een script of iets dergelijks. Dit hoef je er natuurlijk niet per se bij te houden of voor te lezen, maar het is wel handig om overzicht te creëren voor jezelf. Daarnaast is het het beste om de pleister er maar gewoon in één keer af te trekken! 

Dan nog wat dingen die je vooral niet moet doen:

  • Het uitmaken via een appje of via de telefoon,
  • Liegen als je het moeilijk vindt om je gevoelens te delen of je relatie aan het lijntje houden. 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad en ik wens je heel veel succes! Daarnaast hoop ik dat je op andere manieren voldoening en geluk uit je leven weet te halen en wens je alle goeds toe!

*Volledige naam is bij de redactie bekend, maar zal wegens privacyredenen niet worden gedeeld. 
Heb jij nou ook een brandende vraag of prangend advies nodig? Vul dan volledig anoniem dit formulier in en wie weet komen we bij je terug!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post <strong>De havermelkelite</strong>
Next post <strong>Een vleugje lente</strong>
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!