Read Time:1 Minute, 0 Second

Door: Imme

  • Interrail vlogs kijken op YouTube (die van Unjaded Jade zijn leuk!), en dan je (volgende) tripje gaan plannen met de nieuwe inspiratie! Think; excel sheets vol met data, kosten per land, documenten vol met linkjes naar hostels.
  • Een lekker lang stuk gaan wandelen en dan alleen maar kleine, op het eerste gezicht onopvallende dingen vastleggen op camera. Om de creativiteit een beetje te laten vloeien.
  • Het nummer Classic van de band MKTO, echt dit nummer blijft goed. Oortjes in of koptelefoon op, lekker stukje gaan lopen en ongegeneerd mee blèren!
  • Pasta pesto (groene!!!) met courgette, vegan of vegetarische kip stukjes en geroosterde pijnboompitten (maar die zijn duur dus alleen als je thuis-thuis bent). Echt hemels dit, puur genieten.
  • Halloumi!!! Een Cypriotische kaas die je bakt in de pan, samen met avocado op een wrap of in een pita broodje, echt een top maaltje!
geloof me het ziet er raar uit maar het is echt lekker
  • Last but definitely not least, Baumgartner Restaurations op Youtube, restauraties van schilderijen, ultieme activiteit als je echt helemaal niks wil doen.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post Isa’s Favorieten
Next post Eersteklas klassenkapitalisme 
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!