Read Time:1 Minute, 22 Second

Hey jij,

Ik hoop dat je een goede vakantie hebt gehad. Ik hoop dat je veel tijd voor jezelf hebt genomen en goed tot rust bent gekomen. Er staat weer een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe week, een nieuwe dag voor je deur. Meer tijd om je dromen na te jagen, je doelen te realiseren, maar ook meer tijd om te zijn wie je bent. Als je nog niet helemaal zeker weet wie dat is, dan heb je nog genoeg tijd om dat uit te vogelen.

Waar je ook vandaan komt en waar je ook naartoe gaat: laat je niet leiden door angst of je eigen onzekerheden, laat je niet uit het veld slaan. En stop met jezelf teleurstellen. Je verdient beter dan stelselmatig teleurgesteld te zijn, helemaal als dat komt omdat je jezelf in de weg staat. 

Als het zonnetje schijnt, ga dan even naar buiten. Adem de frisse lucht in en neem je omgeving in je op. Voel je voeten op de aarde en druk even op pauze. Realiseer je dat het allemaal niet zo spannend, zo groots, zo bijzonder is. Dat je je niet zo druk hoeft te maken. Jij bent zo klein en het universum is zo groot en er is maar zo weinig waar je echt invloed op hebt. 

Ik weet dat je je verloren voelt, dat je geen idee hebt wat je met jezelf en je tijd aan moet. Laat dit dan een teken zijn: je komt en wanneer je gaat bestaat er geen lijst met voorwaarden waar je aan moet voldoen om te kunnen zeggen dat je een waardig leven hebt geleid.

About Post Author

Anouk Boot

Mijn interesses liggen op dit moment voornamelijk bij (het reviewen van) documentaires, films en boeken. Enkele thema’s die ik het leukst vind zijn duurzaamheid, sociale ongelijkheid, gedrag, en de natuur. Daarnaast lees ik het liefst fictie en dan vooral fantasy en sci-fi.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Previous post <strong>Spectator</strong>
Next post Bestuursblog #49: Het mislukte voornemen om niet over voornemens te schrijven
Gastschrijver worden?

KLASsepost is altijd op zoek naar gastschrijvers die hun persoonlijke, maatschappelijke, ideologische of grappige verhalen met het LAS-publiek willen delen. Dus heb jij nog een tekst, gedicht, fotoserie of shortfilm liggen die je eindelijk durft te delen? Of begint de inspiratie te borrelen om nieuwe dingen te gaan creeëren? Meld je dan nu aan als gastschrijver!